Followers

DROPSHIP


ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?


JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI


~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN


JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1liBzaa


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

YES PROMO

SALE BESAR - BESARAN BUAT JULUNG KALINYA..


SALE BERAKHIR 15/12/2014


KOS PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG




BAGI MEMUDAHKAN CARIAN PRODUK DALAM LIST NI, JUST TEKAN (CTRL F) SERENTAK.DAN MASUKKAN NAMA PRODUK YANG DI CARI.


HARGA YANG BUAT MATA ANDA TERKEDIP-KEDIP..CONPEM MENANGIS


SKINCARE


✿ BABIES BLINK 5 IN 1 ✿ RM65

✿ AURAWHITE SET EKSKLUSIF 4 IN 1 SKIN SPA ✿ RM135

✿ AURAWHITE / MEN FACESOAP ✿ RM55

✿ BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB ✿ RM55

✿ AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION ✿ RM55

✿ BVR LOLLY PINK ✿ RM60

✿ VGS SKINCARE ✿ RM100

✿ AMYERA FLAWLESS ✿ RM70

✿ SELFIE SKINCARE by PERLA ✿ RM65

✿ IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE ✿ RM85

✿ IBU PUTIH NINA SKINCARE 20G ✿ RM42

✿ MAGIC SCAR CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40 ✿

ANTI-ACNE CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40

✿ NINA SKINCARE : OXYGEN CREAM ✿ RM70

✿ NINA SKINCARE : EGF SERUM 30 BJ ✿ RM70

✿ MY SLIMMING HERBAL NINA SKINCARE (30 BIJI) ✿ RM65

✿ MZ SECRET SOAP ✿RM43

✿ MZ BOTOX ✿ RM100

✿ NOUR AIN SKINCARE (complete set) ✿ RM90

✿ NOUR AIN SKINCARE (basic set) ✿ RM49

✿ NOUR AIN EXCLUSIVE SET ✿ RM105

✿ SABUN AL - RAZI (2PC / BOX) ✿ RM45

✿ AL RAZI GLUTA STEMSEL SERUM (30ML) ✿ RM125

✿ BELLA SINUS CURE ✿ RM40

✿ COLLAGEN PLUS VIT E ✿ RM24

✿ SYMA BEAUTY ✿ RM65


SUPPLEMENT


✿ 2 BE GOJES FIBER ✿ RM35

✿ 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY ✿ RM85

✿ AURAWHITE BUBBLLY (500 gram) ✿ RM75

✿ AURAWHITE STEM CELL ✿ RM163

✿ AURAMEN ✿ RM135

✿ AURAWHITE CHOCLATE ✿ RM120

✿ AURAWHITE 900,000 MG ✿ RM120

✿ AURASLIM SHAKE ✿ RM120

✿ AURASLIM ICYCOOL✿ RM60

✿ AURA SHINE 60 TABLET✿ RM73

✿ AURAWHITE SMART KIDDIES ✿ RM62

✿ DIANZ VIT C ✿ RM70

✿ BVR COLLAGEN (40 GM) ✿ RM60

✿ CHOCO GLOW AMYERA BEAUTY ✿ RM75

✿ PERLA CHOCOLATE MILK ✿ RM48

✿ PERLA COFFEE ✿ RM48

✿ PERLA DUST ✿ RM48

✿ PERLA JUICE ✿ RM45

✿ PERLA EKSKLUSIF ✿ RM120


✿ B VITE / SECRET LAXING / WIRA MALAM / HARUM MALAM ✿

1 BOTOL RM33 / 3 BOTOL RM85


✿ COMBO HARUM MALAM + WIRA MALAM ✿ RM60

✿ AURA BABIES SAKURA ✿ RM39

✿ SNOW WHITE COLLAGEN ✿ FREE SHAKER + 3D MASK RM110

✿ IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) ✿ RM60

✿ COMBO IPCD + IPMJ ✿ RM150

✿ PUTEH COLLAGEN ✿ RM60

✿ BLINKQ BEAUTY DRINK ✿ RM115

✿ PEARL WHITE JAMU JELITA ✿ RM40

✿ D-COLLAGEN ✿ RM110

✿ FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER ✿ RM110

✿ FEREENA MAMAGOJES ✿ RM60

✿ JUS AURA SEBATI (BELLA FORMULA) ✿ RM45

✿ EPHYRA (BIG) ✿ RM150

✿ SPARKLING DIVA ✿ RM80

✿ BELLEZA by SOFIEYA ✿ RM100

✿ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (JAR) ✿ RM130

✿ K-COLLY KOREAN COLLAGEN (KOLLY) ✿ RM110

✿ DEWY ✿ RM50

✿ DEWY GOGEN ✿ RM50

✿ BELLEZZA ESSENTIAL (30 sachet) ✿ RM140

✿ RADIANCE SIGNATURE ✿ RM158

✿ IBU PUTIH MIRACLE JUS ✿RM120

✿ SATIN SKINZ PREMIUM ✿ RM140

✿ VIT C 1000mg (PHG PHARMA) 100 biji ✿ RM55

✿ COCOA COLLAGEN POWER PLUS ✿ RM50

✿ HEIGHT UP ✿ RM145

✿ KAPSUL HORMON PERFECT LADY 30 BiJI ✿ RM65

✿ EMILAY WHITENING, EMILAY COLLAGEN, ✿RM30

✿ EMILAY BREAST ✿RM35

✿ NIKKO PLACENTA ✿ RM90

✿ ZOFEA SECRET BEAUTY + FREE PILL BREAST ✿ RM130

✿ SECRET BUST UP ✿ RM105

✿ LADY SECRET BUST UP ✿ RM90

✿ THANYAPORN ✿ RM43

✿ THANYAPON +BIOANNE CREAM + SOAP ✿ RM70

✿ K WHITE 38 ✿ RM82

✿ SURE KENCANG ✿ RM65

✿ BUST UP EXPRESS ✿ RM115

✿ CURCUMA MANGGA CURE (CMC FELINNA) ✿

BOTOL BESAR 60 BIJI RM68 / BOTOL KECIL 30 BIJI RM45


✿ JAMU SEDAP MALAM (XTRA RAPAT) ✿ RM30

✿ MEKAR DARA ✿ 3BOTOL RM90


MAKE UP


✿ FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION ✿ RM58

✿ BLV PINKY FOUNDATION ✿ RM45

✿ KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g ✿ RM25

✿ CHRISZEN FOUNDATION ✿ RM53

✿ MEIKO NATURACTOR FOUNDATION ✿ RM40

✿ BB MOLLY DOLL FOUNDATION ✿ RM38

✿ MOLLY BARBIE SKIN SERUM ✿ RM48

✿ BROW CLASS ✿RM5 (TAK MASUK POS)

✿ RIVERGIRL SPONGE PUFF ✿ RM13

✿ OBUSE LIP TINT 1 BOX (12PCS) ✿ RM40

✿ OBUSE LIP TINT 1 PC ✿ RM5 (TAK MASUK POS)

✿ NAKED 2,3 URBAN DECAY EYE SHADOW ✿ RM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (25g) ✿ TANAKARM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (50g) ✿ RM38


SLIMMING / LOTION


✿ BVR HOTTEST SHAPE ✿ RM65

✿ MIRACLE SLIMMING COFFEE ✿ RM65

✿ MZ FAT2FIT ✿ RM50

✿ VENE SLIMMING LOTION ✿ RM60

✿ VENE RENOUVEL CREAM ✿ RM75

✿ OPA SNOW KOPI ✿ RM50

✿ OPA SNOW CLASSIC ✿ RM30

✿ 6INCH BODY SERUM IZEARA ✿ RM65

✿ LAROME ✿ RM130

✿ INAYAH ✿ RM135

✿ SECRET ME ✿ 1BOX : RM98 / 3 BOX : RM200

✿ ROYAL DETOX PLATINUM FREE SHAKER +FREE SERUM ✿ RM98

✿ ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ✿ RM78

✿ BEST SLIM (40 BIJI) ✿ RM40

✿ FIGURE UP ✿ RM38

✿ BELVYA ✿ RM70

✿ GARCINIA BURNER ✿ RM95

✿ DTRIM ✿ RM40

✿ CATWALK ✿ RM85

✿ OVISPA (✿ 1BOX RM60 / 2BOX RM100 / 3BOX RM120)

✿ FELINNA INCHLOS RM55

✿ FELINNA X LOSS RM65


ACCESORRIES


✿ PATI IBU EMAS & APRICGOLD ✿ RM15

✿ DIANZ FLORAL MASK (50ML) ✿ RM37

✿ CLEAN AND SMOOTH ✿ RM33

✿ ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL ✿ RM70

✿ ROSE HAIR PERFUME - 25g/bottle ✿ RM28

✿ ALPHA ARBUTIN SOAP ✿ RM7 / PC ( TAK MASUK POS)

✿ SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ✿ RM25

✿ SABUN KOJIC WBP 150G ✿ RM38

✿ SABUN BERAS KOLAGEN 1 DOZEN ✿ RM26

✿ NANO SOAP ✿ RM34

✿ TWILIGHT TURTLE NIGHT LIGHgT ✿ RM28

✿ SHAKE N TAKE GEN 3( 2 BLENDER) ✿ RM75

✿ DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT ✿ RM35

✿ WAIST TRIMMER (BENGKUNG MODEN) ✿ RM28

✿ MOONSOAP ✿ RM55

✿ IBU PUTIH JANNA LAWWFA ✿ RM70

✿ DAY / NIGHT CREAM JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ SERUM ALPHA ARBUTIN ✿ RM25

✿ CHANEL PERFUME ✿ RM50

✿ BLACKHEAD REMOVER SERUM ✿ RM25

✿ TANAKA 40G ROSE AND LIME ✿ RM6/PCS (NOT INCLUDE POS)

✿ MAGIC COMB ✿ RM15

✿ V GRIP RM120



HARGA TERMASUK KOS POS KE SEMENANJUNG


We're trusted seller, jangan risau berurusan dengan kami


Kami mempunyai 2 cawangan kedai


1. TTDI Jaya , Shah Alam

2. Kota Bharu, Kelantan


CARA - BUAT ORDER


SMS / WHATSAPP : PROMO YES, DIIKUTI SENARAI BARANG, NEGERI



CONTOH TAIP : PROMO YES, 1 BELVYA, 1 ZOFEA, 1 VENE LOTION, SELANGOR

HANTAR KE : 012-3528090


URUSNIAGA BERJALAN 9.00 PAGI - 6.30 PTG SAHAJA


PEMBAYARAN SEBELUM 4PETANG, KAMI AKAN POSKAN HARI YANG SAMA, PLG CEPAT NEXT DAY DAH DPT PARCEL FAST PAYMENT, FAST DELIVERY


TQ FOR SHOPPING WITH US, WE LOVE U, DON'T FORGET TO LIKE OUR PAGE PERMATA BEAUTYMALL


10 May 2013

PERBEZAAN PRODUK AURA WHITE DAN MAIXARA C-SENTIAL



PERBEZAAN PRODUK AURA WHITE DAN MAIXARA C-SENTIAL


Banyak pertanyaan tentang perbezaan antara kedua-dua product yg tengah meletop skrg ni AURA WHITE DAN MAIXARA

Okey perbezaan antara AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000mg dan MAIXARA C-SENTIAL 600,000mg per bottle-

Kedua-dua product ini ada lah persediaan utk mengekal kan kecantikan dan membaik pulih sel2 yg rosak dan agent pemutih utk kulit secara keseluruhan nya..perbezaan antara Aura White dan M...aixara ialah:

Maixara berupa tablet dan setiap botol mempunyai 60biji bersamaan dgn 600,000mg, tahan utk 2 bulan jika sebiji sehari. Gabungan suppliment dari vitamin C, collagen dari ikan talapia dan glutathione. Setiap tablet 10,000mg, jika makan 2 biji bersamaan 20,000mg sehari. Tablet yg berperisa strawberry boleh dikunyah dan ditelan. Boleh di makan bila2 masa dan diwaktu datang period pun takde masalah. Sesuai utk semua peringkat umur dari kanak2 sehingga dewasa. Halal dan product bumiputra mempunyai sijil GMP dan pengesahan dari KKM.

Aura White Gluta Collagen 1 botol bersamaan dgn 900,000mg. Gabungan suppliment dari vitamin C, hyrolized collagen dr ikan talapia dan 5x stemcell dari buah-buahan tomato,apple, snowlotus, rasberry dan roselle.Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark Untuk setiap scoop bersamaan dgn 6,000mg. Cara pengambilan 2x sehari utk pagi dan malam. Setiap shake bersamaan dgn 2scoop berjumlah 12,000mg pershake, jadi total sehari 24,000mg per day. Minuman yg berperisa lemon berry dan setiap botol bertahan utk sebulan. Halal dan product buatan malaysia yg ada sijil GMP dan kelulusan KKM.

Untuk kedua-dua product ni dari segi kandungan lebih kurang sama dan kesan berbeza mengikut badan seseorg yer, ada yg cepat nampak perubahan ada yg lambat. Apa pun bila kita mengambil satu-satu product tu kena la consisten dan utk kesan yg optimum kena pastikan minum air mineral or air kosong dgn banyak sehari 2-3 liter utk pembuangan toksin dari badan.

APA YANG PENTING?
Kedua2 produk ada stem sel dari unsur tumbuhan (bukan haiwan-plasenta), di mana peranan ia 3 kali ganda lebih baik dalam mengesan sel2 rosak pada tisu dan organ dalaman badan, lalu memberi tumpuan lebih pada bahagian tersebut untuk membaik pulih dan menghasilkan sel2 baru yang lebih sihat dan kuat (ia berupaya mencambah/menduplicate stem sel sendiri dan mengubah stem sel tersebut kepada sel2 yang berbeza mengikut keperluan badan). Hasilnya, ia dapat mengurangi tanda2 penuaan sebanyak 80% dengan memberikan kelembaban, keanjalan dan kehalusan kulit, menjaga kelenturan otot/sendi juga tulang, kuku dan rambut serta memelihara kesihatan tubuh badan secara keseluruhan.

Boleh ke makan 2-2 product ni dlm satu masa?
Boleh, tapi rotate la pagi minum aura white, malam mkn maixara sebiji mcm tu. Lagi jimat sebab boleh tahan 2 bulan stok aura white dan maixara.
Boleh ke ibu mengandung dan menyusu makan product maixara dan aura white?
Buat ibu mengandung 4bulan ke atas sgt bagus utk makan kedua2 product ni kerana kandungan vitamin nya dpt memberikan nutrisi yg lengkap utk pembesaran dan kulit baby pun cantik.

Boleh ke lelaki makan aura white dan maixara?
Boleh sangat sebab product ni utk pencerahan dan pembaik pulih sel2 kulit yg rosak, dan utk lelaki yg perokok jugak digalak kan meminum dan memakan aura white dan maixara seperti yg disaran kan utk hasil yg terbaik.

Apa2 yg anda lakukan perlu istiqomah, tepuk dada tanya poket ::)))

DAPATKAMA MAIXARA DAN AURAWHITE DARI KAMI, STOKIS SAH

MAIXARA WITH HA
RM99 (SM)
RM104 (SS)
* FREE POS
* FREE GIFT MENARIK

AURAWHITE 900000MG
RM150 (SM)
RM160 (SS)
* FREE POS
* 10 FREE GIFT MENARIK

NAK ORDER
BOLEH ISI FORM KAT ATAS
@
SMS / WHATSUPP 012-3528090

Selamat mencuba

TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "