Followers

DROPSHIP


ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?


JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI


~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN


JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1liBzaa


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

YES PROMO

SALE BESAR - BESARAN BUAT JULUNG KALINYA..


SALE BERAKHIR 15/12/2014


KOS PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG




BAGI MEMUDAHKAN CARIAN PRODUK DALAM LIST NI, JUST TEKAN (CTRL F) SERENTAK.DAN MASUKKAN NAMA PRODUK YANG DI CARI.


HARGA YANG BUAT MATA ANDA TERKEDIP-KEDIP..CONPEM MENANGIS


SKINCARE


✿ BABIES BLINK 5 IN 1 ✿ RM65

✿ AURAWHITE SET EKSKLUSIF 4 IN 1 SKIN SPA ✿ RM135

✿ AURAWHITE / MEN FACESOAP ✿ RM55

✿ BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB ✿ RM55

✿ AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION ✿ RM55

✿ BVR LOLLY PINK ✿ RM60

✿ VGS SKINCARE ✿ RM100

✿ AMYERA FLAWLESS ✿ RM70

✿ SELFIE SKINCARE by PERLA ✿ RM65

✿ IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE ✿ RM85

✿ IBU PUTIH NINA SKINCARE 20G ✿ RM42

✿ MAGIC SCAR CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40 ✿

ANTI-ACNE CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40

✿ NINA SKINCARE : OXYGEN CREAM ✿ RM70

✿ NINA SKINCARE : EGF SERUM 30 BJ ✿ RM70

✿ MY SLIMMING HERBAL NINA SKINCARE (30 BIJI) ✿ RM65

✿ MZ SECRET SOAP ✿RM43

✿ MZ BOTOX ✿ RM100

✿ NOUR AIN SKINCARE (complete set) ✿ RM90

✿ NOUR AIN SKINCARE (basic set) ✿ RM49

✿ NOUR AIN EXCLUSIVE SET ✿ RM105

✿ SABUN AL - RAZI (2PC / BOX) ✿ RM45

✿ AL RAZI GLUTA STEMSEL SERUM (30ML) ✿ RM125

✿ BELLA SINUS CURE ✿ RM40

✿ COLLAGEN PLUS VIT E ✿ RM24

✿ SYMA BEAUTY ✿ RM65


SUPPLEMENT


✿ 2 BE GOJES FIBER ✿ RM35

✿ 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY ✿ RM85

✿ AURAWHITE BUBBLLY (500 gram) ✿ RM75

✿ AURAWHITE STEM CELL ✿ RM163

✿ AURAMEN ✿ RM135

✿ AURAWHITE CHOCLATE ✿ RM120

✿ AURAWHITE 900,000 MG ✿ RM120

✿ AURASLIM SHAKE ✿ RM120

✿ AURASLIM ICYCOOL✿ RM60

✿ AURA SHINE 60 TABLET✿ RM73

✿ AURAWHITE SMART KIDDIES ✿ RM62

✿ DIANZ VIT C ✿ RM70

✿ BVR COLLAGEN (40 GM) ✿ RM60

✿ CHOCO GLOW AMYERA BEAUTY ✿ RM75

✿ PERLA CHOCOLATE MILK ✿ RM48

✿ PERLA COFFEE ✿ RM48

✿ PERLA DUST ✿ RM48

✿ PERLA JUICE ✿ RM45

✿ PERLA EKSKLUSIF ✿ RM120


✿ B VITE / SECRET LAXING / WIRA MALAM / HARUM MALAM ✿

1 BOTOL RM33 / 3 BOTOL RM85


✿ COMBO HARUM MALAM + WIRA MALAM ✿ RM60

✿ AURA BABIES SAKURA ✿ RM39

✿ SNOW WHITE COLLAGEN ✿ FREE SHAKER + 3D MASK RM110

✿ IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) ✿ RM60

✿ COMBO IPCD + IPMJ ✿ RM150

✿ PUTEH COLLAGEN ✿ RM60

✿ BLINKQ BEAUTY DRINK ✿ RM115

✿ PEARL WHITE JAMU JELITA ✿ RM40

✿ D-COLLAGEN ✿ RM110

✿ FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER ✿ RM110

✿ FEREENA MAMAGOJES ✿ RM60

✿ JUS AURA SEBATI (BELLA FORMULA) ✿ RM45

✿ EPHYRA (BIG) ✿ RM150

✿ SPARKLING DIVA ✿ RM80

✿ BELLEZA by SOFIEYA ✿ RM100

✿ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (JAR) ✿ RM130

✿ K-COLLY KOREAN COLLAGEN (KOLLY) ✿ RM110

✿ DEWY ✿ RM50

✿ DEWY GOGEN ✿ RM50

✿ BELLEZZA ESSENTIAL (30 sachet) ✿ RM140

✿ RADIANCE SIGNATURE ✿ RM158

✿ IBU PUTIH MIRACLE JUS ✿RM120

✿ SATIN SKINZ PREMIUM ✿ RM140

✿ VIT C 1000mg (PHG PHARMA) 100 biji ✿ RM55

✿ COCOA COLLAGEN POWER PLUS ✿ RM50

✿ HEIGHT UP ✿ RM145

✿ KAPSUL HORMON PERFECT LADY 30 BiJI ✿ RM65

✿ EMILAY WHITENING, EMILAY COLLAGEN, ✿RM30

✿ EMILAY BREAST ✿RM35

✿ NIKKO PLACENTA ✿ RM90

✿ ZOFEA SECRET BEAUTY + FREE PILL BREAST ✿ RM130

✿ SECRET BUST UP ✿ RM105

✿ LADY SECRET BUST UP ✿ RM90

✿ THANYAPORN ✿ RM43

✿ THANYAPON +BIOANNE CREAM + SOAP ✿ RM70

✿ K WHITE 38 ✿ RM82

✿ SURE KENCANG ✿ RM65

✿ BUST UP EXPRESS ✿ RM115

✿ CURCUMA MANGGA CURE (CMC FELINNA) ✿

BOTOL BESAR 60 BIJI RM68 / BOTOL KECIL 30 BIJI RM45


✿ JAMU SEDAP MALAM (XTRA RAPAT) ✿ RM30

✿ MEKAR DARA ✿ 3BOTOL RM90


MAKE UP


✿ FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION ✿ RM58

✿ BLV PINKY FOUNDATION ✿ RM45

✿ KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g ✿ RM25

✿ CHRISZEN FOUNDATION ✿ RM53

✿ MEIKO NATURACTOR FOUNDATION ✿ RM40

✿ BB MOLLY DOLL FOUNDATION ✿ RM38

✿ MOLLY BARBIE SKIN SERUM ✿ RM48

✿ BROW CLASS ✿RM5 (TAK MASUK POS)

✿ RIVERGIRL SPONGE PUFF ✿ RM13

✿ OBUSE LIP TINT 1 BOX (12PCS) ✿ RM40

✿ OBUSE LIP TINT 1 PC ✿ RM5 (TAK MASUK POS)

✿ NAKED 2,3 URBAN DECAY EYE SHADOW ✿ RM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (25g) ✿ TANAKARM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (50g) ✿ RM38


SLIMMING / LOTION


✿ BVR HOTTEST SHAPE ✿ RM65

✿ MIRACLE SLIMMING COFFEE ✿ RM65

✿ MZ FAT2FIT ✿ RM50

✿ VENE SLIMMING LOTION ✿ RM60

✿ VENE RENOUVEL CREAM ✿ RM75

✿ OPA SNOW KOPI ✿ RM50

✿ OPA SNOW CLASSIC ✿ RM30

✿ 6INCH BODY SERUM IZEARA ✿ RM65

✿ LAROME ✿ RM130

✿ INAYAH ✿ RM135

✿ SECRET ME ✿ 1BOX : RM98 / 3 BOX : RM200

✿ ROYAL DETOX PLATINUM FREE SHAKER +FREE SERUM ✿ RM98

✿ ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ✿ RM78

✿ BEST SLIM (40 BIJI) ✿ RM40

✿ FIGURE UP ✿ RM38

✿ BELVYA ✿ RM70

✿ GARCINIA BURNER ✿ RM95

✿ DTRIM ✿ RM40

✿ CATWALK ✿ RM85

✿ OVISPA (✿ 1BOX RM60 / 2BOX RM100 / 3BOX RM120)

✿ FELINNA INCHLOS RM55

✿ FELINNA X LOSS RM65


ACCESORRIES


✿ PATI IBU EMAS & APRICGOLD ✿ RM15

✿ DIANZ FLORAL MASK (50ML) ✿ RM37

✿ CLEAN AND SMOOTH ✿ RM33

✿ ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL ✿ RM70

✿ ROSE HAIR PERFUME - 25g/bottle ✿ RM28

✿ ALPHA ARBUTIN SOAP ✿ RM7 / PC ( TAK MASUK POS)

✿ SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ✿ RM25

✿ SABUN KOJIC WBP 150G ✿ RM38

✿ SABUN BERAS KOLAGEN 1 DOZEN ✿ RM26

✿ NANO SOAP ✿ RM34

✿ TWILIGHT TURTLE NIGHT LIGHgT ✿ RM28

✿ SHAKE N TAKE GEN 3( 2 BLENDER) ✿ RM75

✿ DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT ✿ RM35

✿ WAIST TRIMMER (BENGKUNG MODEN) ✿ RM28

✿ MOONSOAP ✿ RM55

✿ IBU PUTIH JANNA LAWWFA ✿ RM70

✿ DAY / NIGHT CREAM JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ SERUM ALPHA ARBUTIN ✿ RM25

✿ CHANEL PERFUME ✿ RM50

✿ BLACKHEAD REMOVER SERUM ✿ RM25

✿ TANAKA 40G ROSE AND LIME ✿ RM6/PCS (NOT INCLUDE POS)

✿ MAGIC COMB ✿ RM15

✿ V GRIP RM120



HARGA TERMASUK KOS POS KE SEMENANJUNG


We're trusted seller, jangan risau berurusan dengan kami


Kami mempunyai 2 cawangan kedai


1. TTDI Jaya , Shah Alam

2. Kota Bharu, Kelantan


CARA - BUAT ORDER


SMS / WHATSAPP : PROMO YES, DIIKUTI SENARAI BARANG, NEGERI



CONTOH TAIP : PROMO YES, 1 BELVYA, 1 ZOFEA, 1 VENE LOTION, SELANGOR

HANTAR KE : 012-3528090


URUSNIAGA BERJALAN 9.00 PAGI - 6.30 PTG SAHAJA


PEMBAYARAN SEBELUM 4PETANG, KAMI AKAN POSKAN HARI YANG SAMA, PLG CEPAT NEXT DAY DAH DPT PARCEL FAST PAYMENT, FAST DELIVERY


TQ FOR SHOPPING WITH US, WE LOVE U, DON'T FORGET TO LIKE OUR PAGE PERMATA BEAUTYMALL


24 March 2013

MYRACLES BEAUTY





                              It's Myracle, Believe it :)))) 
Produk Myracle pertama tanpa pewangi & pewarna tambahan





Kemunculan Iklan Sulung Di Majalah Mingguan Wanita Edisi 1-8/Mac/2013
CONTACT KAMI ADA DLM KELUARAN INI




Myracle Spray Collagen + Soap 
1 set Miracle Beauty Spray & Soap
Boleh tahan 1-2 months
1 SET RM170
2 SET RM300
* free pos semenanjung


free gift utk anda..
shieseido mask

nak order ?
boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp faz 012-3528090




Myracle Beauty
Produk tempatan/ buatan Malaysia dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dalam setiap produk Myracles Beauty dibekalkan oleh FAMA..dikilangkan di Kedah-Bio, Kedah


KENAPA MESTI MYRACLES BEAUTY? 
LETS CHECK IT OUT!

♥ MENYEMBUH, MERAWAT DAN MENJAGA KULIT ANDA
myracles beauty membantu dan menjadi agen kuasa kuda dlm bertindak menegangkan, menganjalkan kulit muka, mencerahkan wajah, menhilangkan jerawat, jeragat, eye-bag, disamping bertindak sebagai agen anti penuaan.


♥ PENGGUNAAN YG RINGKAS

hanya ada 2 produk u olss.. itu pon dah cukup MABELES ok! xperlu bertoner ,night cream, day cream, serum segala. Jimat masa jimat tenaga dan?? paling penting jimat DUIT ;) sabun tahan hingga 2 bulan.. spray pula tahan hingga 6 minggu! ;)

♥ TIADA BAHAN KIMIA DAN HALAL
tahukah anda produk2 pencerahan yg mempunyai kandungan Asam Glakolat, Alpha Hydrox Acid (AHA) atau hidrokinon boleh merosakkan, menipiskan dan menyebabkan kanser kulit! ommooo so scrayyy!! tetapi dengan penggunaan set Myracles Beauty ianya bebas dr unsur2 berbahaya malah memberikan anda impak terbaik ;)

Pssttt u olss. Produk ini hasil usaha anak melayu dan beliau seorang muslim ♥ syukur lah kita boleh merasa produk2 sehebat jenama dunia spt SKII hasil usaha anak Malaysia yg jauh lebih murah dan halal lg u olss.. bukan kah mencari yg halal itu Fardhu? ;)



Myracle Spray Collagen & Soap - 3-5 minutes Immediate effect
1 set Miracle Beauty Spray & Soap
Spray 65ml
Soap 80g
Boleh tahan 1-2 months
RM170
* free pos semenanjung









Kandungan di dalam Myracle Collagen Spray - RM130
Kandungan : Oxygen Water, Aloe Vera, Extract Buah Delima dan Rumpai Laut


Cara Guna Myracle Collagen Spray 
- Semburkan spray ke seluruh muka dan leher (6-7 kali spray)
- Tepuk2 perlahan-lahan diseluruh muka menggunakan 2/3 jari
-  Urut dgn lembut di bhgn bawah mata (3-4 kali)
- Biarkan ia kering



 Kelebihan Myracle Collagen Spray 
- Kulit wajah akan lebih tegang, lebih cerah, lembab, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eyebag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit SAHAJA. Ia boleh bertindak sebagai toner, moisturizer, UV protector dan krim malam

- Apabila kita spraykan pada muka, oxygen water yg bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus memberikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita, sebab itu eye bag boleh terus hilang..apabila kulit di bawah mata kita tegang, eyebag pon akan hilang

- Konsep produk Myracles ialah mebaikpulih sel kulit yg rosak, menghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit. Ianya TIDAK akan menggelupaskan kulit Jadi bila yg menghadapi masalah jerawat, sel yg lemah di bahagian yg ada jerawat akan dibaikpulih dan dalam masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat, jerawat akan cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut


- Utk masalah open pores tetap menggunakan konsep yg sama..dan apabila pores menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat.


Kesan penggunaan Myracle Collagen Spray 


Myracle Collagen Soap - 80g - RM50
Kandungan :  Aloe Vera, Extract Buah Delima , Rumpai Laut Dan sarang Burung walit


Cara Guna Myracle Collagen Soap - RM50
- Cuci Muka Seperti Biasa
- Sebelum bilas dengan air biarkan 30-60 saat
-  Bilas dengan air dan lap kering sebelum menggunakan Myracle Spra



Kelebihan Myracle Collagen Soap 
- Selepas menggunakan myracle soap. kulit akan rasa tegang. segar dan lembab serta menambahkan keberkesanan apabila disertai penggunaan Myracle Spray


Kesan Jangkamasa Panjang
- Penggunaan Myracle soap yg berterusan akan membantu utk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan


Kenapa Myracle begitu cepat bertindak????
Sebab Dalam spray dan sabun mengandungi bahan "PURE MARINE COLLAGEN"..yg mana collagen ini mengandungi :
Kolagen - 10 kali ganda lebih tinggi khasiat dr sirip ikan yu dan 24% kolagen ini bersamaan dengan 2 keping sarang burung layang-layang
Kalsium - 37 kali ganda lebih tinggi khsiat dari hati ikan
Antioksida - 550 kali lebih kuat dari Vitamin C
Vitamin A - 40 kali lebih hebat dari Beta Carotine atau 638 kali lebih hebat dari daging lembu
Protein - 21 kali lebih banyak susu
Omega 3 dan Omega 6 - 2326 kali lebih banyak dari ikan

**** yang penting collagen ini dibekalkan oleh FAMA

Hanya dengan Pure Marine Collagen 100 % asli tanpa bahan kimia !!!!!!


Mengapa Ia Hebat ???
- ia bertindak menegangkan, menganjalkan kulit muka 
- mencerahkan wajah
- menghilangkan jerawat
- menghilangkan jeragat
- menghilangkan eye bag
- anti penuaan
- penggunaan yg sangat ringkas : hanya 2 produk sahaja : sabun + spray
- 100% berasaskan semulajadi
- sesuai utk semua jenis kulit
- boleh digunakan oleh lelaki, wanita, kanak-kanak...termasuk wanita mengandung dan menyusu


Testimoni Hebat Myracle Beauty: 

Masalah Jerawat 
- Penggunaan Myracle soap + spray membantu mengecutkan jerawat dengan cepat tanpa rase pedih...kesan boleh dilihat seawal 1 minggu...kulit yg kusam, sunburn akan bertukar cerah dan bercahaya

Testimoni dr Tia : eyebag hilang, kulit nampak tegang dalam hanya 4 minit !!!! 
Perbezaan wajah kanan dan kiri selepas menggunakan Myracle Spray (perubahan selepas 4 minit sahaja)




Cuba lihat wajah lelaki ini !!!! 
Perbezaan wajah kanan dan kiri selepas menggunakan Myracle Spray (perubahan selepas 5 minit sahaja)
- eye bag dah berkurang
- kulit wajah semakin tegang
- raut wajah kelihatan runcing



Kulit semakin berseri hanya dalam 4 hari !!!! 
Perbezaan dirasai hidayah hanya dalam 4 hari
- jerawat hampir tiada
- eye bag makin pudar
- kulit semakin cerah sekata

Kulit semakin cerah hanya bermula dari bbrp kali penggunaan sahaja !!!! 
- kulit semakin cerah
- kulit glowing dari biasa
- eye bag hampir tiada



Masalah eye bag dan jeragat !!!! 
- Zety ade masalah jeragat, eye bag yg teruk dan kulit yg tak sekata. I'm 22yo, yet i looked older than my actual age. alhamdulillah i found this "magical spray" 
- Zety baru pakai sehari dah nampak perubahan ketara
- face lifting makin runcing
- eye bag hampir tiada
- jeragat makin pudar


Masalah Open pores hilang hanya 2 hari penggunaan!!!! 
- Ana baru 2 hari menggunakan set myracle..open pores nyata hilang..hanya menggunakan set myracle, sekarang ana x perlu mekap tebal utk menutup masalah pori terbuka...hanya sapuan nipis bedak dan eye liner, ana sudah boleh nampak hebat, alhamdulillah



Masalah Jerawat Batu
- Penggunaan Myracle soap + spray membantu mengecutkan jerawat dengan cepat tanpa rase pedih...kesan boleh dilihat seawal 1 minggu...kulit yg kusam, sunburn akan bertukar cerah dan bercahaya



Masalah Open pores dan jerawat !!!! 
- Jerawat seakan takut nak keluar selepas penggunaan set Myracle Beauty, terus kecut dan dalam 2 hari terus hilang
- 4 hari penggunaan, pipi semakin pejal dan pores semakin mengecil


Masalah Jerawat yg popped secara menggila !!!! 
- Jerawat  hilang dalam 1 hari penggunaan..hanya tinggal kemerah-merahan



Masalah kulit yg teruk, kesan Jerawat yg bertahun-tahun !!
- Masalah jerawat dan parut dia atasi hanya dalam bbrp hari dengan MBC

Masalah eczema si kecil !!
- Produk MBC 100% semulajadi tanpa bahan kimia, selamat utk baby...cubalah hari ini..anak anda akan kembali riang...insyaallah...::))


Selepas 3 Minggu penggunaan Myracles Collagen Spray, tiada lagi wajah kusam..dan eye-bag juga berkurangan...!!! "Alhamdulillah, semoga ramai lagi pengguna yang akan mendapat kelebihan yang sama.... :)





inginkan perubahan yg sama ??? jom order sekarang !!!


Myracle Spray Collagen + Soap 
1 set Miracle Beauty Spray & Soap
Boleh tahan 1-2 months
RM170
* free pos semenanjung
+
* free shieseido mask







nak order ?
boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp HOTLINE  012-3528090

TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "