Followers

DROPSHIP


Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??

..tdk perlukan modal..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...



* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..



utk pendaftaran emailkan kepadafalizaghazali_79@yahoo.comdengan tajuk :DROPSHIP

nama

adres

phone

* no sms / whatsupp yer, only by email

22 January 2013

KRYOLAN SUPRA FOUNDATION ORIGINAL GERMANY : RUNCIT DAN BORONG


Original Kryolan From germany, bukan dari Indonesia @ US..::) pasti kan ori, baru beli
Rahsia Mak Andam dan trend mekap artis terkini

Harga Retail : 55ml
RM120 (sm)
RM130 (ss )
* free pos

Harga Borong : Supra 55ml
6 pcs @ RM95/pcs = RM570
12pcs @ RM90/pcs = RM1080
* postage not included
* blh mix colour



supra ni bagus....ia adalah pemakaian bedak yg paling asas....
langkah prtama sapu rata supra ni...langkah kedua barula pakai 
bedak debu(loose pwder) atau pakai bedak compact....
....foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih 

nampak sekata...erti kata lain x sememeh....cuma puff smula 
ckit2 ngan bedak compact....

Utk mekup g jalan2 sapukan nipis shj pd muka....kalu nk g dinner 

or utk mekup pngantin barulah sapu tebal2....hasilnya memang 
bagus..insyaAllah tahan lama bila pakai......xrugi membelinya 
utk kegunaan sendiri.....nak beli yg pack besar mahal sangat RM130++...
boleh beli yg repack ni cuma RM40 (7g) free pos, boleh tahan 3-4 bulan 

kalau pakai ni pori2 yang terbuka akan tertutup, semua 
bekas jerawat sebesar kawah pun blh di cover...
hasilnya kulit akan jd gebusss....

**EVERYDAY HOT SELLING**





Supra ni dah di repack kecik2...senang utk di bawa ke mana2...lagipun yg besar mmg mahal, kita guna bertahun mmg tak hbs...kosmetik ni kaloo boleh tak nak la simpan lama sangat...plg lama pon 6 bulan..so, better beli yg kecik2 ni jer...3-4 bulan blh tahan...



Pilihan warna :
2w : sangat cerah pink (sofea Jane)
3w : cerah pink (zizie ezzete)
4w : sawo matang (Erra Fazira)
5w : hitam manis (Nurul Ajai)
nb : Natural Pink base (Lisdawati)
fs45 : Natural Yellow base (fasha sandha)
fs38 : natural melayu kuning (Vanida Imran)


Kod warna:
 Ivory - cerah
 NB - natural pink base 
 3W - sangat cerah
 4W - sawo matang
 5W - sederhana cerah
 FS36 - tone sederhana cerah bernada kuning
 FS38 - tone cerah bernada kuning
 FS45 - tone cerah bernada putih kuning





Re-packaging Supra 7g


Harga Runcit Dan Borong supra 7g :
1 pcs RM35
6 pcs @ RM20/pcs
12pcs @ RM18/pcs
20pcs @ RM17/pcs
30pcs @ RM16/pcs
50pcs @ RM15/pcs
* free pos semennjung


Pilihan warna :

2w : sangat cerah pink (sofea Jane)
3w : cerah pink (zizie ezzete)
4w : sawo matang (Erra Fazira)
5w : hitam manis (Nurul Ajai)
nb : Natural Pink base (Lisdawati)
fs45 : Natural Yellow base (fasha sandha)
fs38 : natural melayu kuning (Vanida Imran)


Ciri - ciri supra
~ long lasting
~ halus
~ with spf 35
~ pemakaian tahan sehingga 8 jam
~ senang dicuci
~ oily base : sesuai digunakan bg yg bermasalah jerwat, garis2 tua, kulit kasar, open pores krn ia memberikan hasil yg flawless


Hasil guna Supra
~ memberi efek kkulit muka yg licin
~ menutup parut jerawat, jeragat dan cela
~ ringkas, mudah dan cepat
~ amat jimat, hanya oles sedikit shj dapat diseratakan ke seluruh wajah


Hasil Supra ....::))))





Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!! 
hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah

pakai mackup nk lebih cantik...





 Muka jadi flawless...licin..meletop...
yg penting tak berminyak...smooth ajer nak oles...
hanya guna sedikit shj, memberi efek yg gebu and mantop


Macam porcelain doll gitu. kalo pkai ni!!

Supracolor ni macam Kryolan tv paint stick juga. Cuma lebih oily sikit jer.
Muka senang nak blend, senang nak sapu sebab licin.. Senang rata sebab senang sapu.. Flawless sebab senang rata..





a








supra ni bagus....ia adalah pemakaian bedak yg paling asas....langkah prtama sapu rata supra ni...langkah kedua barula pakai bedak debu(loose pwder) atau pakai bedak compact....
....foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata...erti kata lain x sememeh....cuma puff smula ckit2 ngan bedak compact....

Utk mekup g jalan2 sapukan nipis shj pd muka....kalu nk g dinner or utk mekup pngantin barulah sapu tebal2....hasilnya memang bagus..insyaAllah tahan lama bila pakai......xrugi membelinya utk kegunaan sendiri.....nak beli yg pack besar mahal sangat RM130++...boleh beli yg repack ni cuma RM40 (7g) free pos, boleh tahan 3-4 bulan 


Cara Guna Supra... ::))

Step by step for glamorous looks:
1- wash your face from oil/dirt
2- take a small portion of supra, put it on the four corner of your face
3- use wet sponge/fingers to spread it evenly on your face
4- use loose powder/baby powder to make the foundation stay on your face longer

5- Tadaaaa...now u have a fantabulous look..



NAK MENCUBA 
BOLEH CONTACT FAZ
012-3528090 / 012-3561429
WASSAP OR SMS ONLY

ATAUPUN CARA MUDAH,
ISI ORDER FORM KAT ATAS

TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "