Followers

DROPSHIP


ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?


JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI


~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN


JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1liBzaa


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

YES PROMO

SALE BESAR - BESARAN BUAT JULUNG KALINYA..


SALE BERAKHIR 15/12/2014


KOS PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG




BAGI MEMUDAHKAN CARIAN PRODUK DALAM LIST NI, JUST TEKAN (CTRL F) SERENTAK.DAN MASUKKAN NAMA PRODUK YANG DI CARI.


HARGA YANG BUAT MATA ANDA TERKEDIP-KEDIP..CONPEM MENANGIS


SKINCARE


✿ BABIES BLINK 5 IN 1 ✿ RM65

✿ AURAWHITE SET EKSKLUSIF 4 IN 1 SKIN SPA ✿ RM135

✿ AURAWHITE / MEN FACESOAP ✿ RM55

✿ BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB ✿ RM55

✿ AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION ✿ RM55

✿ BVR LOLLY PINK ✿ RM60

✿ VGS SKINCARE ✿ RM100

✿ AMYERA FLAWLESS ✿ RM70

✿ SELFIE SKINCARE by PERLA ✿ RM65

✿ IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE ✿ RM85

✿ IBU PUTIH NINA SKINCARE 20G ✿ RM42

✿ MAGIC SCAR CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40 ✿

ANTI-ACNE CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40

✿ NINA SKINCARE : OXYGEN CREAM ✿ RM70

✿ NINA SKINCARE : EGF SERUM 30 BJ ✿ RM70

✿ MY SLIMMING HERBAL NINA SKINCARE (30 BIJI) ✿ RM65

✿ MZ SECRET SOAP ✿RM43

✿ MZ BOTOX ✿ RM100

✿ NOUR AIN SKINCARE (complete set) ✿ RM90

✿ NOUR AIN SKINCARE (basic set) ✿ RM49

✿ NOUR AIN EXCLUSIVE SET ✿ RM105

✿ SABUN AL - RAZI (2PC / BOX) ✿ RM45

✿ AL RAZI GLUTA STEMSEL SERUM (30ML) ✿ RM125

✿ BELLA SINUS CURE ✿ RM40

✿ COLLAGEN PLUS VIT E ✿ RM24

✿ SYMA BEAUTY ✿ RM65


SUPPLEMENT


✿ 2 BE GOJES FIBER ✿ RM35

✿ 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY ✿ RM85

✿ AURAWHITE BUBBLLY (500 gram) ✿ RM75

✿ AURAWHITE STEM CELL ✿ RM163

✿ AURAMEN ✿ RM135

✿ AURAWHITE CHOCLATE ✿ RM120

✿ AURAWHITE 900,000 MG ✿ RM120

✿ AURASLIM SHAKE ✿ RM120

✿ AURASLIM ICYCOOL✿ RM60

✿ AURA SHINE 60 TABLET✿ RM73

✿ AURAWHITE SMART KIDDIES ✿ RM62

✿ DIANZ VIT C ✿ RM70

✿ BVR COLLAGEN (40 GM) ✿ RM60

✿ CHOCO GLOW AMYERA BEAUTY ✿ RM75

✿ PERLA CHOCOLATE MILK ✿ RM48

✿ PERLA COFFEE ✿ RM48

✿ PERLA DUST ✿ RM48

✿ PERLA JUICE ✿ RM45

✿ PERLA EKSKLUSIF ✿ RM120


✿ B VITE / SECRET LAXING / WIRA MALAM / HARUM MALAM ✿

1 BOTOL RM33 / 3 BOTOL RM85


✿ COMBO HARUM MALAM + WIRA MALAM ✿ RM60

✿ AURA BABIES SAKURA ✿ RM39

✿ SNOW WHITE COLLAGEN ✿ FREE SHAKER + 3D MASK RM110

✿ IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) ✿ RM60

✿ COMBO IPCD + IPMJ ✿ RM150

✿ PUTEH COLLAGEN ✿ RM60

✿ BLINKQ BEAUTY DRINK ✿ RM115

✿ PEARL WHITE JAMU JELITA ✿ RM40

✿ D-COLLAGEN ✿ RM110

✿ FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER ✿ RM110

✿ FEREENA MAMAGOJES ✿ RM60

✿ JUS AURA SEBATI (BELLA FORMULA) ✿ RM45

✿ EPHYRA (BIG) ✿ RM150

✿ SPARKLING DIVA ✿ RM80

✿ BELLEZA by SOFIEYA ✿ RM100

✿ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (JAR) ✿ RM130

✿ K-COLLY KOREAN COLLAGEN (KOLLY) ✿ RM110

✿ DEWY ✿ RM50

✿ DEWY GOGEN ✿ RM50

✿ BELLEZZA ESSENTIAL (30 sachet) ✿ RM140

✿ RADIANCE SIGNATURE ✿ RM158

✿ IBU PUTIH MIRACLE JUS ✿RM120

✿ SATIN SKINZ PREMIUM ✿ RM140

✿ VIT C 1000mg (PHG PHARMA) 100 biji ✿ RM55

✿ COCOA COLLAGEN POWER PLUS ✿ RM50

✿ HEIGHT UP ✿ RM145

✿ KAPSUL HORMON PERFECT LADY 30 BiJI ✿ RM65

✿ EMILAY WHITENING, EMILAY COLLAGEN, ✿RM30

✿ EMILAY BREAST ✿RM35

✿ NIKKO PLACENTA ✿ RM90

✿ ZOFEA SECRET BEAUTY + FREE PILL BREAST ✿ RM130

✿ SECRET BUST UP ✿ RM105

✿ LADY SECRET BUST UP ✿ RM90

✿ THANYAPORN ✿ RM43

✿ THANYAPON +BIOANNE CREAM + SOAP ✿ RM70

✿ K WHITE 38 ✿ RM82

✿ SURE KENCANG ✿ RM65

✿ BUST UP EXPRESS ✿ RM115

✿ CURCUMA MANGGA CURE (CMC FELINNA) ✿

BOTOL BESAR 60 BIJI RM68 / BOTOL KECIL 30 BIJI RM45


✿ JAMU SEDAP MALAM (XTRA RAPAT) ✿ RM30

✿ MEKAR DARA ✿ 3BOTOL RM90


MAKE UP


✿ FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION ✿ RM58

✿ BLV PINKY FOUNDATION ✿ RM45

✿ KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g ✿ RM25

✿ CHRISZEN FOUNDATION ✿ RM53

✿ MEIKO NATURACTOR FOUNDATION ✿ RM40

✿ BB MOLLY DOLL FOUNDATION ✿ RM38

✿ MOLLY BARBIE SKIN SERUM ✿ RM48

✿ BROW CLASS ✿RM5 (TAK MASUK POS)

✿ RIVERGIRL SPONGE PUFF ✿ RM13

✿ OBUSE LIP TINT 1 BOX (12PCS) ✿ RM40

✿ OBUSE LIP TINT 1 PC ✿ RM5 (TAK MASUK POS)

✿ NAKED 2,3 URBAN DECAY EYE SHADOW ✿ RM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (25g) ✿ TANAKARM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (50g) ✿ RM38


SLIMMING / LOTION


✿ BVR HOTTEST SHAPE ✿ RM65

✿ MIRACLE SLIMMING COFFEE ✿ RM65

✿ MZ FAT2FIT ✿ RM50

✿ VENE SLIMMING LOTION ✿ RM60

✿ VENE RENOUVEL CREAM ✿ RM75

✿ OPA SNOW KOPI ✿ RM50

✿ OPA SNOW CLASSIC ✿ RM30

✿ 6INCH BODY SERUM IZEARA ✿ RM65

✿ LAROME ✿ RM130

✿ INAYAH ✿ RM135

✿ SECRET ME ✿ 1BOX : RM98 / 3 BOX : RM200

✿ ROYAL DETOX PLATINUM FREE SHAKER +FREE SERUM ✿ RM98

✿ ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ✿ RM78

✿ BEST SLIM (40 BIJI) ✿ RM40

✿ FIGURE UP ✿ RM38

✿ BELVYA ✿ RM70

✿ GARCINIA BURNER ✿ RM95

✿ DTRIM ✿ RM40

✿ CATWALK ✿ RM85

✿ OVISPA (✿ 1BOX RM60 / 2BOX RM100 / 3BOX RM120)

✿ FELINNA INCHLOS RM55

✿ FELINNA X LOSS RM65


ACCESORRIES


✿ PATI IBU EMAS & APRICGOLD ✿ RM15

✿ DIANZ FLORAL MASK (50ML) ✿ RM37

✿ CLEAN AND SMOOTH ✿ RM33

✿ ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL ✿ RM70

✿ ROSE HAIR PERFUME - 25g/bottle ✿ RM28

✿ ALPHA ARBUTIN SOAP ✿ RM7 / PC ( TAK MASUK POS)

✿ SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ✿ RM25

✿ SABUN KOJIC WBP 150G ✿ RM38

✿ SABUN BERAS KOLAGEN 1 DOZEN ✿ RM26

✿ NANO SOAP ✿ RM34

✿ TWILIGHT TURTLE NIGHT LIGHgT ✿ RM28

✿ SHAKE N TAKE GEN 3( 2 BLENDER) ✿ RM75

✿ DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT ✿ RM35

✿ WAIST TRIMMER (BENGKUNG MODEN) ✿ RM28

✿ MOONSOAP ✿ RM55

✿ IBU PUTIH JANNA LAWWFA ✿ RM70

✿ DAY / NIGHT CREAM JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ SERUM ALPHA ARBUTIN ✿ RM25

✿ CHANEL PERFUME ✿ RM50

✿ BLACKHEAD REMOVER SERUM ✿ RM25

✿ TANAKA 40G ROSE AND LIME ✿ RM6/PCS (NOT INCLUDE POS)

✿ MAGIC COMB ✿ RM15

✿ V GRIP RM120



HARGA TERMASUK KOS POS KE SEMENANJUNG


We're trusted seller, jangan risau berurusan dengan kami


Kami mempunyai 2 cawangan kedai


1. TTDI Jaya , Shah Alam

2. Kota Bharu, Kelantan


CARA - BUAT ORDER


SMS / WHATSAPP : PROMO YES, DIIKUTI SENARAI BARANG, NEGERI



CONTOH TAIP : PROMO YES, 1 BELVYA, 1 ZOFEA, 1 VENE LOTION, SELANGOR

HANTAR KE : 012-3528090


URUSNIAGA BERJALAN 9.00 PAGI - 6.30 PTG SAHAJA


PEMBAYARAN SEBELUM 4PETANG, KAMI AKAN POSKAN HARI YANG SAMA, PLG CEPAT NEXT DAY DAH DPT PARCEL FAST PAYMENT, FAST DELIVERY


TQ FOR SHOPPING WITH US, WE LOVE U, DON'T FORGET TO LIKE OUR PAGE PERMATA BEAUTYMALL


20 January 2013

BEDAK ARAB KOKURY ORIGINAL : RUNCIT DAN BORONG


Bedak Arab Kokuryu Original Mesir




Faz nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).

Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali faz restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.






                                          Red Case (50g)
           Pilihan Warna (Dari Paling Cerah ke semakin gelap) :

cherry pink : putih cerah & nampak pink2 (zizie ezzete)

roshelle : utk kulit cerah (sofea Jane)

Cherry : putih sederhana cerah n mahu nampak pink2 (Diana Danielle)


Russet : kulit Sederhana /natural (Rozita Che Wan)

Orange Blush : kulit sederaha Cerah (kuning langsat) (fasha sandha / siti nurhaliza)

Puggy Pink : Kulit Sederhana Cerah (Ziana Zain)

Jade : Concealer

PRICE : 
 RM45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5


 White Case (25g)
  Pilihan Warna (Dari Paling Cerah ke semakin gelap) :

1) Russet : kulit Sederhana /natural (Rozita Che Wan)

2) Orange Blush : kulit sederaha Cerah (kuning langsat) (fasha sandha / siti nurhaliza)


Jade : Concealer

PRICE : 
 rm40
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5






Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Keistimewaan ???
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection


Cara Pakai :

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah
3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)

ni antara testimoni/ feedback bedak arab
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..




TESTIMONI SEBENAR BEDAK ARAB

"Ini testimoni saya sendiri menggunakan bedak arab semasa Dinner Syarikat (MMFSB). Tidak perlu bedak yg mahal2 mekap saya tak luntur sehingga akhir dinner."


CREDIT TO KAK NOORMALA







customer yg sgt2 berpuas hati dengan Bedak Arab Kokuryu:
Kulit tampak lebih flawless, parut2 jerawat x nampak daa, cuma tinggal pimples yg baru je...
heee tak lama lagi pimples pun boleh kecut dgn bedak arab ni, mkn pula dgn Vita C, mmg best lah!












PRICE :
50g =  RM45
25g = RM40
Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5

Harga Borong Bedak Arab 50g :
10 pc  RM280 (sm) / RM290 (ss)
* free pos

PENCARIAN AGEN/ DROPSHIP 

✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1liBzaa


CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 

2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
012-3528090
@

 ✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1liBzaa
@
 ✉ email : falizaghazali_79@yahoo.com

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 562478142516 (Siti Nor Ain)
Cimb : 7052262900 (NorAzura)


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ


TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "