Followers

DROPSHIP


Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??

..tdk perlukan modal..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...



* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..



utk pendaftaran emailkan kepadafalizaghazali_79@yahoo.comdengan tajuk :DROPSHIP

nama

adres

phone

* no sms / whatsupp yer, only by email

20 January 2013

BEDAK ARAB KOKURY ORIGINAL : RUNCIT DAN BORONG


Bedak Arab Kokuryu Original Mesir




Faz nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).

Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali faz restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.






                                          Red Case (50g)
           Pilihan Warna (Dari Paling Cerah ke semakin gelap) :

cherry pink : putih cerah & nampak pink2 (zizie ezzete)

roshelle : utk kulit cerah (sofea Jane)

Cherry : putih sederhana cerah n mahu nampak pink2 (Diana Danielle)


Russet : kulit Sederhana /natural (Rozita Che Wan)

Orange Blush : kulit sederaha Cerah (kuning langsat) (fasha sandha / siti nurhaliza)

Puggy Pink : Kulit Sederhana Cerah (Ziana Zain)

Jade : Concealer

PRICE : 
 RM45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5


 White Case (25g)
  Pilihan Warna (Dari Paling Cerah ke semakin gelap) :

1) Russet : kulit Sederhana /natural (Rozita Che Wan)

2) Orange Blush : kulit sederaha Cerah (kuning langsat) (fasha sandha / siti nurhaliza)


Jade : Concealer

PRICE : 
 rm40
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5






Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Keistimewaan ???
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection


Cara Pakai :

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah
3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)

ni antara testimoni/ feedback bedak arab
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..




TESTIMONI SEBENAR BEDAK ARAB

"Ini testimoni saya sendiri menggunakan bedak arab semasa Dinner Syarikat (MMFSB). Tidak perlu bedak yg mahal2 mekap saya tak luntur sehingga akhir dinner."


CREDIT TO KAK NOORMALA







customer yg sgt2 berpuas hati dengan Bedak Arab Kokuryu:
Kulit tampak lebih flawless, parut2 jerawat x nampak daa, cuma tinggal pimples yg baru je...
heee tak lama lagi pimples pun boleh kecut dgn bedak arab ni, mkn pula dgn Vita C, mmg best lah!












PRICE :
50g =  RM45
25g = RM40
Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5

Harga Borong Bedak Arab 50g :
10 pc  RM280 (sm) / RM290 (ss)
* free pos

PENCARIAN AGEN/ DROPSHIP 

✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1liBzaa


CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 

2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
012-3528090
@

 ✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1liBzaa
@
 ✉ email : falizaghazali_79@yahoo.com

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 562478142516 (Siti Nor Ain)
Cimb : 7052262900 (NorAzura)


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ


TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "