Followers

DROPSHIP


ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?


JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI


~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN


JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP

~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK

~ HARGA DROPSHIP TERMURAH


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : http://on.fb.me/1liBzaa


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP

~ NAMA ANDA :

~ ALAMAT ANDA :

~ NO TELEPHONE :

YES PROMO

SALE BESAR - BESARAN BUAT JULUNG KALINYA..


SALE BERAKHIR 15/12/2014


KOS PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG




BAGI MEMUDAHKAN CARIAN PRODUK DALAM LIST NI, JUST TEKAN (CTRL F) SERENTAK.DAN MASUKKAN NAMA PRODUK YANG DI CARI.


HARGA YANG BUAT MATA ANDA TERKEDIP-KEDIP..CONPEM MENANGIS


SKINCARE


✿ BABIES BLINK 5 IN 1 ✿ RM65

✿ AURAWHITE SET EKSKLUSIF 4 IN 1 SKIN SPA ✿ RM135

✿ AURAWHITE / MEN FACESOAP ✿ RM55

✿ BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB ✿ RM55

✿ AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION ✿ RM55

✿ BVR LOLLY PINK ✿ RM60

✿ VGS SKINCARE ✿ RM100

✿ AMYERA FLAWLESS ✿ RM70

✿ SELFIE SKINCARE by PERLA ✿ RM65

✿ IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE ✿ RM85

✿ IBU PUTIH NINA SKINCARE 20G ✿ RM42

✿ MAGIC SCAR CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40 ✿

ANTI-ACNE CREAM by NINA SKINCARE ✿ RM40

✿ NINA SKINCARE : OXYGEN CREAM ✿ RM70

✿ NINA SKINCARE : EGF SERUM 30 BJ ✿ RM70

✿ MY SLIMMING HERBAL NINA SKINCARE (30 BIJI) ✿ RM65

✿ MZ SECRET SOAP ✿RM43

✿ MZ BOTOX ✿ RM100

✿ NOUR AIN SKINCARE (complete set) ✿ RM90

✿ NOUR AIN SKINCARE (basic set) ✿ RM49

✿ NOUR AIN EXCLUSIVE SET ✿ RM105

✿ SABUN AL - RAZI (2PC / BOX) ✿ RM45

✿ AL RAZI GLUTA STEMSEL SERUM (30ML) ✿ RM125

✿ BELLA SINUS CURE ✿ RM40

✿ COLLAGEN PLUS VIT E ✿ RM24

✿ SYMA BEAUTY ✿ RM65


SUPPLEMENT


✿ 2 BE GOJES FIBER ✿ RM35

✿ 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY ✿ RM85

✿ AURAWHITE BUBBLLY (500 gram) ✿ RM75

✿ AURAWHITE STEM CELL ✿ RM163

✿ AURAMEN ✿ RM135

✿ AURAWHITE CHOCLATE ✿ RM120

✿ AURAWHITE 900,000 MG ✿ RM120

✿ AURASLIM SHAKE ✿ RM120

✿ AURASLIM ICYCOOL✿ RM60

✿ AURA SHINE 60 TABLET✿ RM73

✿ AURAWHITE SMART KIDDIES ✿ RM62

✿ DIANZ VIT C ✿ RM70

✿ BVR COLLAGEN (40 GM) ✿ RM60

✿ CHOCO GLOW AMYERA BEAUTY ✿ RM75

✿ PERLA CHOCOLATE MILK ✿ RM48

✿ PERLA COFFEE ✿ RM48

✿ PERLA DUST ✿ RM48

✿ PERLA JUICE ✿ RM45

✿ PERLA EKSKLUSIF ✿ RM120


✿ B VITE / SECRET LAXING / WIRA MALAM / HARUM MALAM ✿

1 BOTOL RM33 / 3 BOTOL RM85


✿ COMBO HARUM MALAM + WIRA MALAM ✿ RM60

✿ AURA BABIES SAKURA ✿ RM39

✿ SNOW WHITE COLLAGEN ✿ FREE SHAKER + 3D MASK RM110

✿ IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) ✿ RM60

✿ COMBO IPCD + IPMJ ✿ RM150

✿ PUTEH COLLAGEN ✿ RM60

✿ BLINKQ BEAUTY DRINK ✿ RM115

✿ PEARL WHITE JAMU JELITA ✿ RM40

✿ D-COLLAGEN ✿ RM110

✿ FERWHITE 1 KG + FREE SHAKER ✿ RM110

✿ FEREENA MAMAGOJES ✿ RM60

✿ JUS AURA SEBATI (BELLA FORMULA) ✿ RM45

✿ EPHYRA (BIG) ✿ RM150

✿ SPARKLING DIVA ✿ RM80

✿ BELLEZA by SOFIEYA ✿ RM100

✿ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (JAR) ✿ RM130

✿ K-COLLY KOREAN COLLAGEN (KOLLY) ✿ RM110

✿ DEWY ✿ RM50

✿ DEWY GOGEN ✿ RM50

✿ BELLEZZA ESSENTIAL (30 sachet) ✿ RM140

✿ RADIANCE SIGNATURE ✿ RM158

✿ IBU PUTIH MIRACLE JUS ✿RM120

✿ SATIN SKINZ PREMIUM ✿ RM140

✿ VIT C 1000mg (PHG PHARMA) 100 biji ✿ RM55

✿ COCOA COLLAGEN POWER PLUS ✿ RM50

✿ HEIGHT UP ✿ RM145

✿ KAPSUL HORMON PERFECT LADY 30 BiJI ✿ RM65

✿ EMILAY WHITENING, EMILAY COLLAGEN, ✿RM30

✿ EMILAY BREAST ✿RM35

✿ NIKKO PLACENTA ✿ RM90

✿ ZOFEA SECRET BEAUTY + FREE PILL BREAST ✿ RM130

✿ SECRET BUST UP ✿ RM105

✿ LADY SECRET BUST UP ✿ RM90

✿ THANYAPORN ✿ RM43

✿ THANYAPON +BIOANNE CREAM + SOAP ✿ RM70

✿ K WHITE 38 ✿ RM82

✿ SURE KENCANG ✿ RM65

✿ BUST UP EXPRESS ✿ RM115

✿ CURCUMA MANGGA CURE (CMC FELINNA) ✿

BOTOL BESAR 60 BIJI RM68 / BOTOL KECIL 30 BIJI RM45


✿ JAMU SEDAP MALAM (XTRA RAPAT) ✿ RM30

✿ MEKAR DARA ✿ 3BOTOL RM90


MAKE UP


✿ FEELVOGUE SUPER COVER FOUNDATION ✿ RM58

✿ BLV PINKY FOUNDATION ✿ RM45

✿ KRYOLAN SUPRA FOUNDATION 7g ✿ RM25

✿ CHRISZEN FOUNDATION ✿ RM53

✿ MEIKO NATURACTOR FOUNDATION ✿ RM40

✿ BB MOLLY DOLL FOUNDATION ✿ RM38

✿ MOLLY BARBIE SKIN SERUM ✿ RM48

✿ BROW CLASS ✿RM5 (TAK MASUK POS)

✿ RIVERGIRL SPONGE PUFF ✿ RM13

✿ OBUSE LIP TINT 1 BOX (12PCS) ✿ RM40

✿ OBUSE LIP TINT 1 PC ✿ RM5 (TAK MASUK POS)

✿ NAKED 2,3 URBAN DECAY EYE SHADOW ✿ RM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (25g) ✿ TANAKARM30

✿ BEDAK ARAB KOKURYU (50g) ✿ RM38


SLIMMING / LOTION


✿ BVR HOTTEST SHAPE ✿ RM65

✿ MIRACLE SLIMMING COFFEE ✿ RM65

✿ MZ FAT2FIT ✿ RM50

✿ VENE SLIMMING LOTION ✿ RM60

✿ VENE RENOUVEL CREAM ✿ RM75

✿ OPA SNOW KOPI ✿ RM50

✿ OPA SNOW CLASSIC ✿ RM30

✿ 6INCH BODY SERUM IZEARA ✿ RM65

✿ LAROME ✿ RM130

✿ INAYAH ✿ RM135

✿ SECRET ME ✿ 1BOX : RM98 / 3 BOX : RM200

✿ ROYAL DETOX PLATINUM FREE SHAKER +FREE SERUM ✿ RM98

✿ ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ✿ RM78

✿ BEST SLIM (40 BIJI) ✿ RM40

✿ FIGURE UP ✿ RM38

✿ BELVYA ✿ RM70

✿ GARCINIA BURNER ✿ RM95

✿ DTRIM ✿ RM40

✿ CATWALK ✿ RM85

✿ OVISPA (✿ 1BOX RM60 / 2BOX RM100 / 3BOX RM120)

✿ FELINNA INCHLOS RM55

✿ FELINNA X LOSS RM65


ACCESORRIES


✿ PATI IBU EMAS & APRICGOLD ✿ RM15

✿ DIANZ FLORAL MASK (50ML) ✿ RM37

✿ CLEAN AND SMOOTH ✿ RM33

✿ ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL ✿ RM70

✿ ROSE HAIR PERFUME - 25g/bottle ✿ RM28

✿ ALPHA ARBUTIN SOAP ✿ RM7 / PC ( TAK MASUK POS)

✿ SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ✿ RM25

✿ SABUN KOJIC WBP 150G ✿ RM38

✿ SABUN BERAS KOLAGEN 1 DOZEN ✿ RM26

✿ NANO SOAP ✿ RM34

✿ TWILIGHT TURTLE NIGHT LIGHgT ✿ RM28

✿ SHAKE N TAKE GEN 3( 2 BLENDER) ✿ RM75

✿ DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT ✿ RM35

✿ WAIST TRIMMER (BENGKUNG MODEN) ✿ RM28

✿ MOONSOAP ✿ RM55

✿ IBU PUTIH JANNA LAWWFA ✿ RM70

✿ DAY / NIGHT CREAM JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA ✿ RM70

✿ SERUM ALPHA ARBUTIN ✿ RM25

✿ CHANEL PERFUME ✿ RM50

✿ BLACKHEAD REMOVER SERUM ✿ RM25

✿ TANAKA 40G ROSE AND LIME ✿ RM6/PCS (NOT INCLUDE POS)

✿ MAGIC COMB ✿ RM15

✿ V GRIP RM120



HARGA TERMASUK KOS POS KE SEMENANJUNG


We're trusted seller, jangan risau berurusan dengan kami


Kami mempunyai 2 cawangan kedai


1. TTDI Jaya , Shah Alam

2. Kota Bharu, Kelantan


CARA - BUAT ORDER


SMS / WHATSAPP : PROMO YES, DIIKUTI SENARAI BARANG, NEGERI



CONTOH TAIP : PROMO YES, 1 BELVYA, 1 ZOFEA, 1 VENE LOTION, SELANGOR

HANTAR KE : 012-3528090


URUSNIAGA BERJALAN 9.00 PAGI - 6.30 PTG SAHAJA


PEMBAYARAN SEBELUM 4PETANG, KAMI AKAN POSKAN HARI YANG SAMA, PLG CEPAT NEXT DAY DAH DPT PARCEL FAST PAYMENT, FAST DELIVERY


TQ FOR SHOPPING WITH US, WE LOVE U, DON'T FORGET TO LIKE OUR PAGE PERMATA BEAUTYMALL


27 September 2012

VIT C 1000MG PAHANG PHARMA : RUNCIT DAN BORONG

VIT C 1000 MG PAHANG PHARMA MURAH

Vitamin c 1000mg Pahang Pharma
KKM No : MAL06051404X


Kami merupakan pengedar sah VITAMIN C 1000mg dari Pahang Pharma..Belian Borong Dialu-alukan...HG KAMI ADALAH YANG TERMURAH DI PASARAN


Vitamin C 1000mg Pahang Pharma (100 biji)

1 botol RM60 (SM) / RM65 (SS)

* FREE POS



KEBAIKAN VITAMIN C:

  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
  • Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
  • Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
  • Anti penuaan dan anti kedut
  • Mengatasi masalah resdung dan alahan
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
  • Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
  • Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
  • Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
  • Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
  • Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
  • Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
  • Merawat jangkitan saluran kencing
  • Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
  • Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.


SANGAT SESUAI UNTUK:



*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur


Cara Pengambilan/Pemakanan untuk kesan yang optimum

1. Makan 1 Biji sehari samaada selepas sarapan ataupun sebelum tidur.

2. Minum banyak air masak ( kalau boleh 2 liter = 8 gelas sehari) supaya Vitamin C yang dimakan boleh diserap secara optimum dan membuang toksin dalam badan.

3. Pastikan rehat anda cukup.

4. Jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.

5. Kalau boleh, kurangkan stress.


KANDUNGAN SETIAP TABLET:

sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors



Lulus KKM 
100% halal



Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik

serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system

2) Mengurangkan Gejala Selsema

3) Mempercepatkan pemulihan luka

4) Sihatkan gusi

5) Merawat asma dan elergi

6) Mengelakan dari cataract

7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer

8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin

9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)


KEMUSYILAN : 

*Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)

*Selamat dimakan

*Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh

Alhamdulillah..


Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memag tak ada side effect.Nasihat Zura,jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jangan kunyah sebab tiada perisa tambahan


AMARAN KERAS: 


ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK


Anda Tertanya-tanya………..

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?

J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka!

• Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.

• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.

• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.

• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus

• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas

• Sesuai untuk ibu mengandung

• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)

• Sesuai diambil ketika period

• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.

• KKM approve

• 100% halal


TESTIMONI VITAMIN C 1000mg



Tak sampai seminggu dah nampak perubahan ketara...hanya dengan vit c 1000mg pahang pharma...produk terbaekkkk!!!








ambil Vitamin C bru 3 mggu lebey :) xpakai mekap2 bagai..juz bedak johnson baby ja...dlu siap ngn krim n compact powder... tu pn kusam..kalo time pnas, muka berminyak cam leh goreng ikan....tapi skrg, knfiden sket kot nk kuaq umah xpkai bedak pun :P [sila abaikn muka sy yg tembam yg selepas tu yerr]


week 1 : nampak x muka alia byk kan jerawat.minggu yg sgt stress dan kerja non-stop without rest.so hasil dia adalah muka yg jerawat.tadaaa ~
week 2 : without make up jgk.tapi jerawat da makin kurang and slow naek.tapi still nampak parut.hee :D
week 3 : seee,muka da kurang parut kannn.tapi pakai make up pon stil nampak kan parut walaupon da kurang.
week 4 (photo taken on 3.3.12) : supriseee ~tadaaa,gamba last week,dgn confidentnye da start pakai make up sb parut da x dah!bukan hanya alia yg puas hati,tapi jiran sanak saudara semua da tego.semua tunggu nak order bila gaji masuk :)





"....jerawat dah kecut, kulit kering dah ok, kulit nampak cerah..sembelit dah takde, penghadaman dah ok....HANYA with vitamin c shj..""" alhamdulillah








Harga Vitamin C 1000mg Pahang Pharma (100 biji)
1 botol RM60 (SM) / RM65 (SS)
2 botol RM110 (SM) / RM115 (SS)
3 botol RM150 (SM) / RM155 (SS)
* free pos




BORONG VIT C 1000MG PAHANG PHARMA

10 PC @ RM40
30 PC @ RM38
50 PC @ RM37
100 PC @ RM36
* tak termasuk kos pos 
* COD TTDI JAYA, SHAH ALAM



100%ORIGINAL


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram  ke 

012-3528090
@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1liBzaa

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-3528090
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU  017-9198346

(Dropship diperlukan)

borong di alu-alukan

TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "