Followers

DROPSHIP







ANDA SERIOUS UNTUK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?

JOM JADI RAKANNIAGA DROPSHIP KAMI


~ TIADA MODAL DIPERLUKAN

~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK

~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG

~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK

~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL

~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN


JOM SERTAI " PERMATA BEAUTYMALL DROPSHIP"

~ LAYANAN TIP TOP
~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK
~ HARGA DROPSHIP TERMURAH


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI :https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP
~ NAMA ANDA :
~ ALAMAT ANDA :
~ NO TELEPHONE :

03 March 2015

NOUR AIN CC CREAM

NOUR AIN CC CREAM


NOUR AIN CC CREAM ( HOT SALES )

CC PERFECT CREAM Nour Ain Beauty Care Rata2 yg dah cuba mmg ckp best sgt. Nampak gebu..cerah dan bedak sekata je bila apply dkt wajah.



Fungsinya:
* Untuk sekatakan tona kulit,
* blh mgcilkan liang pori,
* kawalan minyak dan blh merawat kulit kering & tidak bermaya.
* Juga sebagai foundation
* Kulit nampak lebih cerah
* Kurangkan kedutan 
* Melindungi kulit wajah dari sinar uv. 




Cara gunanya : 
cuci wajah apply toner @ serum 
SAPU cc perfect cream. 
Utk lebih berkesan amat disyorkan pakai dgn uv foundation. 



100%ORIGINAL

NOUR AIN CC CREAM (20 ml)

HARGA

RM59
* TAK TERMASUK KOS POS




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp

012-3528090



SELF COLLECT :

TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-3528090
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346



(Dropship diperlukan)


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall


TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE :

28 February 2015

SYMA BEAUTY SKINCARE

SYMA BEAUTY SKINCARE

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)
RM65 (SM ) / RM70 (SS)

Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Serlahkan Keserian Wajah anda dengan SYMA BEAUTY SKINCARE!!
Memang tak menyesal punya!
SYMA BEAUTY SKINCARE telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!



AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
10 PCS RM480

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE

✔ Menghilangkan jerawat 
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan pigmentasi 
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih


SYMA BEAUTY SKINCARE

1. SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
2. SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
3. SYMA NIGHT CREAM - 5G



SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
(NOT140905186K)

Syma Beauty Soap adalah sabun yang dikhususkan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, parut, berpori dan sebagainya. Syma Beauty Soap dapat mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya.

FUNGSI SYMA BEAUTY SOAP

✔ Meneutralkan PH kulit
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Memberi kesegaran kulit wajah
✔ Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
✔ Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing)
✔ Melembapkan kulit 
✔ Tidak akan menghakis permukaan kulit

✔ Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn


CARA PENGGUNAAN SYMA BEAUTY SOAP

✔ Dengan menggunakan air, basahkan sabun sehingga berbuih
✔ Urut dan cuci muka dengan perlahan-lahan
✔ Elakkan daripada terkena bahagian mata
✔ Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air bersih
✔ Kulit akan terasa lembut, bersih dan segar
✔ Gunakan setiap hari 2 kali sehari pada siang dan malam sebelum menggunakan krim siang dan krim malam

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA BEAUTY SOAP

✔ Cocos Nucifera (Coconut)
✔ Oil
✔ Glycerin
✔ Gluthathione
✔ Momordica Charantia Fruit Extract
✔ Fragrance


SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)

Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.

FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan

✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax


SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)

Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri. Kulit wajah akan lebih terpelihara, awet muda, gebu dan berseri.

FUNGSI SYMA NIGHT CREAM

✔ Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
✔ Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
✔ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
✔ Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
✔ Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas

✔ Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan


CARA PENGGUNAAN SYMA NIGHT CREAM

✔ Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Syma Beauty Soap
✔ Calitkan sedikit di dahi, pipi, hidung dan dagu
✔ Oleskan secara perlahan-lahan keseluruhan kulit wajah sehingga krim benar-benar menyerap
✔ Tepukan kulit wajah perlahan-lahan menggunakan jari
✔ Ini dapat membantu perjalanan darah di dalam kulit supaya lancar
✔ Krim ini adalah untuk penggunaan pada waktu malam sebelum tidur
✔ Tidak sesuai digunakan pada waktu siang

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA NIGHT CREAM

✔ Deionised Water
✔ Cetyl Alcohol
✔ Cetearyl Alcohol
✔ Glyceryl Stearate
✔ Mineral Oil
✔ Isopropyl Palmitate
✔ Licorice Extract
✔ Mulbery Extract
✔ Aloevera Extract
✔ Arbutin
✔ Gluthathione
✔ Germall Plus
✔ Sodium PCA



Kalau nak tau syima (Pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. 
Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare ni.
Orang kelantan mek syima. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri.
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima.

Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai.





Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye. 



Syma Beauty Miracle Toner 
 RM25 
(tak termasuk kos pos)

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan
Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice 
Lain lain ramuan semulajadi 



Syma Beauty Miracle Whitening Lotion 
 RM 27
(tak termasuk kos pos)

Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.
.
.
Berat: 80 ML
.
.
Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna



SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
 RM 35
(tak termasuk kos pos)

Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.

Fungsi Syma Miracle Serum :
merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan

Diperkaya dengan;
1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja
5. Pelembap kulit yg kering
6. Anti-jerawat
7. Collagen


Kami Juga ade menjual produk SYMA BEAUTY secara LOOSE :



LOOSE ITEM : 

SABUN RM23

TONER : RM25 

LOSYEN : RM27 

SERUM : RM35 

KRIM MLM 5GM: RM25

KRIM MLM 10GM: RM46 

KRIM SIANG : RM25


HARGA LOOSE ITEM BLM TERMASUK KOS POS 

KOS POS RM6 (SM) RM10 (SS)

















So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.

Harga : 

RM65 (semenanjung) 

RM70 (sabah&sarawak)

* free pos





Harga Borong : 

10 set @ RM48 / set
25 set @ RM45 / set
50 set @ RM40 / set
100 set @ RM39 / set
200 set @ RM38/ set


READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL


KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
012-3528090
@

✉ PM / Inbox kami di facebook : http://on.fb.me/1liBzaa



CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-3528090
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346


(Dropship diperlukan)



YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE : 

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC XTREME SOLUTION

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC XTREME SOLUTION

RASPBERRY KETONE

NEW IMPROVE

20 sachet x 14gram

ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

★ PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING PALING HOT DI MALAYSIA★

LAGI POWER...

JOM KURUS KEMBALI...

JOM TENGOK BAGAIMANA PERUBAHAN KETARA PN LIYANA (PENGASAS ROYAL SLIM)


‪#‎cabaranbuntal‬ asalamualaikum uols..dh lunch kan, arinie saya belanja lengan eh..dulu berlengan gak cuma lebar mcm peha ler, cara ambik gambar selfie tetap sama..org nye pun masih sama..cuma bentuk dh bertukar, kalau dulu nk smack down uols takde hal lah..stakat nk kepit kepala uols kat lengan i, sebelah mata je..skrg nie takde ler perfect lengan tue, tapi elok lah..sedap mata memandang, en suami pun boleh bezakan lengan dgn peha..penangan ‪#‎royalslimextremesolution‬ Formula tambahan dri ‪#‎royalslimlishuomagic‬ sahut cabaraaaannnn oitttt jgn tengok je gambo aku nie..blushingggg babeeehhhh




Gilerrr ko, aku sendiri tak percaya nie gamba aku masa montok, mantap, montel, mongol..2 bulan lepas..takde ler hodoh masa tue..tapi sakit ler mata memandang, mcm gengster kg dusun pun ada, versi pompuan..so kawan2 yg menunggu ‪#‎royalslimextremesolution‬, stock dah masuk ya..n uols boleh dapatkan dri seller besok, cz harinie HQ pos pada mereka.., aku owner aku jadi testimoni..kerana korang aku naikkan badan, n kerana korang aku turunkan balik..supaya korang boleh tgok dgn mata kepala sendiri ‪



Testimoni sendiri, penangan ‪#‎royalslimextremesolution‬ formula terbaru lebih power n cepat, formula nie mengambil masa 6 bulan untuk dptkan yg terbaik..kenapa 6 bulan? Cz aku sendiri naikkan berat badan aku sehingga 88kilo semata mata pasal nie..n now..belum perfect shape cz aku masih ada 8 kilo lagi kena turun kan.. 




UNTUK YANG SERIOUS NAK KURUS & CANTIK SAHAJA !!!

Anda mempunyai masalah obesiti?

Perut bucit akibat lemak tepu? air?

kami memahami masalah anda.

Dengan formula terbaru iaitu Royal Slim Xtreme Solution 

Akan membuatkan anda berkali-kali rasa keberkesanannya 

Royal Slim Lama diganti dengan ROYAL SLIM XTREME Solution (RSXS)

Formula Baru untuk kesan penurunan BERAT BADAN dengan cepat dan berkesan


Kenapa?

Sebab anda perlu perah keluar lemak2 yang tak sepatutnya berada di bahagian2 yang tidak sepatutnya ada..

Royal Slim Xtreme Solution telah diformulasikan untuk anda yang mengalalmi masalah berat badan

Royal Slim Xtreme Solution Langsung tidak akan beri lemak anda peluang melekat dalam tubuh anda.

Kandungan 

Rasberry Ketone sebenarnya terdapat dalam cranberry, Beri hitam dan rasbery merah dan rasberry ketone adalah kegunaan untuk

✔menurunkan berat badan.

✔metabolisme tubuh akan meningkat dan membolehkan tubuh membakar lebih lemak. 

FUNGSI ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

 ✔ Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.

✔ Membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan

✔ Mengalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol

✔ Mengandungi Anti-Oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakkan barah.

✔ Membantu menguatkan imun sistem dalam badan

✔ Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

✔ Membantu meningkatkan kalsium pada tulang

✔ Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan

✔ Mencegah dan mengawal selulit Dan menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit.

✔ Membantu mengekalkan berat badan yang ideal



Kandungan

Dextrose Anhydrose, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Vitamin C, Raspberry Ketone, Garcinia, Strawberry Flavour, Cranberry, Raspberry.


5 Syarat Utama Ketika Amalkan Royal Slim Xtreme Solution: 

1. Banyakkan minum air mineral sekurang-kurangnya 3 liter SEHARI.
2. Elakkan makan dan minum yang MANIS
3. Elakkan minuman yang BERKAFEIN
4. Kurangkan mengambil makanan BERMINYAK
5. Banyakkan makan SAYUR-SAYURAN

Kesan tidak sama untuk semua orang, bergantung kepada tahap metabolisma, usia, gaya hidup, dan diet masing-masing.




Cara pengambilan produk ROYAL SLIM EXTREME SOLUTION 

Masukkan 1 sachet ke dalam 200ml air masak dalam shaker. 
Goncang sampai sebati dan minum. 
Sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast. 
Digalakkan minum 3 liter air mineral sehari

★★★ DIJAMIN 100% BERKESAN ★★★
BUKAN JANJI . TAPI PASTI !!



ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

HARGA :
1 kotak – RM 130.00
2 kotak – RM 240.00
Termasuk Postage



ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

Kenapa Rasa Lapar dan asyik rasa nak makan je ketika mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic?


Ada sesetengah pengguna RSLM akan mengalami situasi dimana ketika mengambil produk RSLM, mereka akan sering merasa lapar dan rasa ingin makan.

Hal ini adalah disebabkan PEMBAKARAN LEMAK sedang berlaku pada badan anda. Produk RSLM ini juga meningkatkan kadar metabolisme yang menjadi punca kepada pembakaran lemak selepas anda makan. Dengan itu, jangan risau ye.Situasi yang berlaku ini normal dan bukannya kesan sampingan yang merbahaya,tapi situasi ini adalah situasi normal ketika pembakaran lemak berlaku.

Situasi ini hanya akan berlaku pada minggu pertama sahaja. Selepas minggu kedua atau ketiga selepas mengamalkan RSLM secara konsisten, anda akan rasa cepat kenyang .


Cara Mengatasi rasa lapar dan makan berlebihan

Di sini saya berikan tips kepada anda cara mengatasi anda sentiasa rasa lapar dan makan berlebihan.

1 – Minum air yang banyak ketika makan.

2 – Makan berkali-kali,tapi pastikan kuantiti makanan yang anda makan adalah sedikit. 

3 – Pastikan air masak/air mineral sentiasa berada disisi anda. Jadi,apabila anda merasa lapar, minum air bagi mengurangkan rasa lapar. 

4 – Sekiranya anda rasa lapar dan rasa macam nak kunyah sesuatu, makanlah buah epal hijau.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


** DISARANKAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM EXTREM BERSAMA ROYAL DETOX UTK KESAN YG LEBIH OPTIMUM
ROYAL DETOX PLATINUM 
20 sachet

Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun-turun?… Ini merupakan salah satu solution/penyelesaian untuk menurunkan berat badan...


Memperkenalkan ROYAL DETOX PLATINUM berfungsi untuk melawaskan sistem pembuangan.. cuci usus dan seterusnya membuang segala toksid dalam badan. Proses ini di panggil proses DETOX. 

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM XTREME SOLUTION penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.


ROYAL DETOX PLATINUM amat sesuai untuk yang mengalami berat badan berlebihan 70KG ke atas sahaja!!!


Ingin dapatkan badan yang sihat, langsing & menawan? Boleh lah cuba‪‎Royal Detox Platinum. Rasanya sedap & ada kebaikan lain nya seperti mencuci usus. Membuang kotoran dalam badan. Badan jadi ringan & sihat..


Royal Detox Platinum untuk pembakaran lemak serta melawaskan sistem pembuangan air kecil atau besar.


Sangat sesuai untuk anda yang mengalami:
✔doublechin
✔lengan besar
✔peha besar
✔perut besar
✔selulit

Tak semestinya tubuh anda kecil anda tidak mengalami masalah diataskan… 
100% dijamin selamat
✔KKM approved.

★★Berita gembira untuk sesiapa yang mengalami kesukaran untuk menurunkan berat badan..★★



Fungsi Royal Detox Platinum:

• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN 
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN 
• MENCUCI USUS


Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia


Mengapa detox / mencuci usus penting..??

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. 


Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. 

Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.


Cara Pengambilan :

Ambil satu sachet RDP bancuh dengan 200ml AIR KOSONG.

Minum sekali sehari sebelum tidur , sebelah malam.



ROYAL DETOX PLATINUM

HARGA : RM 130.00
Termasuk Postage




Untuk KEBERKESANAN yang cepat;


Royal Slim Xtreme Solution + Royal Detox Platinum Gabungan hebat memberi kesan yang sangat efektif untuk turunkan berat badan



COMBO
ROYAL SLIM XTREME SOLUTION + ROYAL DETOX PLATINUM


CARA PENGAMBILAN ROYAL DETOX DAN ROYAL EXTREME

ROYAL SLIM XTREME SOLUTION 
1 sachet RSXS sebelah pagi
RM130

ROYAL DETOX PLATINUM 
(HANYA UTK YG MEMPUNYAI BERAT 70KG KE ATAS)
1 sachet RDP sebelam malam
RM130



COMBO
ROYAL SLIM XTREME SOLUTION + ROYAL DETOX PLATINUM

HARGA : RM 230.00 
Termasuk Postage



TESTIMONI




















ROYAL SLIM EXTREME SOLUTION (RSES)
HARGA : RM130 (SM) RM135 (SS) 
HARGA : RM110 (SM) RM115 (SS) 

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) 
HARGA : RM135 (SM) RM140 (SS) 
HARGA : RM115 (SM) RM120 (SS) 


COMBO SET RSES + RDP HARGA : 
RM220 (SM) RM225 (SS) 


CONFIRM ORIGINAL ....!!! 

READY STOCK....!!! 


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
012-3528090

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 012-3528090 
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346 

(Dropship diperlukan) 

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI : https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE : 


TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "