Followers

DROPSHIP


Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??

..tdk perlukan modal..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...



* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin..



utk pendaftaran emailkan kepadafalizaghazali_79@yahoo.comdengan tajuk :DROPSHIP

nama

adres

phone

* no sms / whatsupp yer, only by email

01 September 2014

WAKILALA SKIN LIGHTENING CREAM : PUTIHKAN KETIAK HITAM

Wakilala Cover Cream
Menghilangkan Tanda Hitam Di Ketiak
http://alpha-lipid.com/banner/wakilala/070-1.jpg
Terbukti Berkesan ! Result Dalam Masa 1 – 2 Minggu !

KESAN DIJAMIN !!! PUTIH DALAM 2 MINGGU!!



## LIMITED TIME OFFER ##

RM30 ONLY!!!
..FREE POSLAJU..

* READY STOCK *




 ~ Memutihkan ketiak
~ Memutihkan siku
~ Menghilangkan kehitaman di leher
~ Memutihkan celah kelangkang

 100% ORIGINAL !!




Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun.


 Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak .

 
Keterangan Produk :



- Produk buatan Jepun



- Berupaya meresap rembesan lebihan minyak  dan dapat mengelakkan ketiak berpeluh 



- Menyembunyikan pori  hitam & dalam masa yang sama dapat mencerahkan ketiak





- Digalakkan menggunakan setiap hari






- Ini adalah formula terbaru daripada JENAMA Wakilala. Produk ini lebih berkesan daripada "Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash" dan "Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence"


- Best Seller more than Millions per year all over Asia.







Cara Penggunaan :


**pastikan ketiak anda kering sebelum mengunakan krim ini.

1. Cuci ketiak anda daripada sebarang kesan deodoran dan kotoran kemudian keringkan.
 

2. Sapukan krim ini dengan sedikit air suam dan urut dengan lembut ke seluruh kawasan ketiak anda.



3. Anda boleh lihat kesannya dalam tempoh 1 – 2 minggu!!!


BERMINAT MENCUBA?

JOM ORDER SEKARANG..


Harga  :
RM30 (SM) / RM35 (SS)
* free pos

************************************************************************

STATUS PRODUK :

READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..

**************************************************************

Untuk Order : 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 

012-3528090

✉ PM / Inbox kami di 

30 August 2014

MIYAMI 2 Way Cake

MIYAMI 2 Way Cake



Kejelitaan Semulajadi

Setiap wanita ingin menjadi lebih cantik. Miyami, satu rangkaian alat solek bermutu dicipta khas untuk menyerlahkan kejelitaan wanita asia. Dihasilkan oleh pakar persolekan Jepun yang terkemuka, Miyami diperbuat sepenuhnya daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi sebarang alkohol ataupun ekstrak binatang.
Miyami Two-way Foundation
* Kombinasi krim asas dan bedak yang licin bak sutera
* Memberi kemasan yang berkekalan dan sempurna
* SPF 15 melindungi kulit daripada bahang matahari

Colour Available : Light And Medium
Price : RM28
Rm5 Poslaju (Semenanjung)Rm8 Poslaju (Sabah/Sarawak)

************************************************************************
STATUS PRODUK :
READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..
**************************************************************

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
012-3528090

✉ PM / Inbox kami di 


ETUDE HOUSE MINI CLASS EYE BROW

Mini Brow Class


BUY 5 GET 1 FREE!!!!



Nak mekap bahagian kening tapi tak pandai? 

nak mekap kening tanpa perlu cukur/cabut??

Pakai jer Brow Class ni, senang jer guna!

Especially kpd mak andam sekalian, senang nak mekap kening pengantin yang memilih untuk tidak mencukur atau mencabut kening. Guna Brow Class ni mesti senang bentuk! Tak payah nak tertilik2 kening tu dah sama ke belum kannnn.. Tak payah nak susah payah berimaginasi kat mana nak letak line untuk kening dah. Kalau tak mak andam pun boleh beli jugak kaayyyy...

NAK UKIRAN KENING YG CANTIK DAN TERATUR ????

TADAA NI ADA UKIRAN NYA


1SET ADA 3BENTUK KENING!


Product Specs: 
• Comes complete with three different easy to use eyebrow stencils
• The soft plastic material is comfortable when pressed against skin and wont smear existing makeup
• Choose the eyebrow style that suits you most or matches the occasion best
• A great way to achieve two perfectly matching eyebrows!
• Materials: EVA
• Size: 8.5cm x 3cm
• Content: Three Stencils




 So that's how to use the brow guide. At least just draw the outline first, and then you can fill the inner part easily. :)


1
"comb eyebrow and then choose one of ur style"
2
"set the hollow part of nose to the dotted line straight and fix to the heart shape with the thumb and index finger"
3
"draw from the front to the middle and draw the rest before checking the end of brow"

Easy, right? You don't have to waste a lot of time just to achieve a clean and perfectly looking brows.

http://prumseima.blogspot.com/2014/04/etude-house-mini-brow-class-drawing.html
here is the three different looks with three different brow shapes



How To Use ??

 

BERMINAT MENCUBA?

JOM ORDER SEKARANG..

Harga  : 1 set

RM15 (SM) / RM19 (SS)
* free pos

************************************************************************

STATUS PRODUK :

READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..

**************************************************************

Untuk Order : 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 

012-3528090

✉ PM / Inbox kami di 
 



BUY 5 GET 1 FREE!!!!

29 August 2014

SPARKLING DIVA BEAUTY BOOSTER

SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER


SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER
HARGA : RM90 SM RM95 SS

GILA RUGI TAK CUBA! 


COLLAGEN MELETUP DALAM MULUT???? BIAR BETUL!! 

PIPI SAYA PINKY & PUTIH UOLLSSS....

MACAM TAK PECAYA MELETOP UOLLLS DALAM MULUT 

SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER ! HOT HOT HOT !!!! TERBARU
 DI PASARAN ! PERMINTAAN SEMAKIN MEMUNCAK !!

MURAH TAUUUU... RM 90 SAJEEEE.... 
LET'S POP POP POP KPOP! 
SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER 
KOREAN TECHNOLOGY

EXTRA WHITENING EFFECT


Fungsi Utama Sparkling Diva :

. Kuasa Pencerahan lebih pantas menggunakan Teknologi KOREA.
. Mudah & Praktikal hanya 1 sachet sehari.
. Hanya perlu kemam ia berperisa strawberry burst yang sangat sedap!
. Ia juga boleh di campur bersama minuman kolagen anda yang lain.
. Melembapkan & Menghaluskan kulit
. Mengurangkan rekahan pada tumit.
. Mata lebih bercahaya.
. Anti Penuaan & Anti Jerawat
. Rahsia Awet Muda 
. Melembapkan bibir
. Menguatkan kuku & Rambut
. Collagen Booster Pertama di Malaysia.

APAKAH KELAINAN SPARKLING DIVA DENGAN YANG LAIN?
Kelebihan yang ada pada SD adalah anda akan rasa flavor yang sangat unik
 dengan bahan berkualiti Gred A bila masuk mulut kemam akan ada bunyi 
pop pop iaitu dari effect fruit enzyme. Memang pelik tapi ianya unik dan sangat 
sedap !
Anda akan tertawa sendiri apabila pertama kali mencuba Sparkling Diva
ini ia dirangsang dengan kaedah kemam mengunakan lidah dan penyerapan lebih 
cepat.

JIKA SAYA MEMANG MENGAMBIL MINUMAN KOLAGEN TAKDE 
EFEK KE JIKA SAYA AMBIL SPARKLING DIVA?
Untuk pengetahuan anda Sparkling Diva adalah booster iaitu tambahan untuk 
mereka yang mengambil minuman collagen supaya ia memberi kesan lebih 
cepat.Tiada masalah sekiranya anda minum minuman kolagen jenama lain 
bergabung dengan Sparkling Diva.

APAKAH KANDUNGAN SPARKLING DIVA?
Ok Sparkling Diva mengandungi kolagen dari salmon fish yang GRED A , 
birdnest, fruit enzyme, apple stemcell phytocelltec, rye plasenta, pearl dust, 
vitamin C, vitamin E, pati sayuran, hyaluronic acid n etc. Ia membantu 
meningkatkan keanjalan kulit 50kali ganda.

SESUAI UNTUK SEMUA ATAU BAGAIMANA?
Produk Sparkling Diva ini sesuai untuk semua generasi dari remaja ke atas. 
Pek sangat mudah di bawa kemana sahaja.Pasti ramai yang akan jatuh 
cinta dengan produk ini. Rasa yang sangat sedap strawberry burst memang 
ramai akan gilakan nya.



NAK CANTIK TAK? Collagen Meletup dalam mulut?? mesti semua 
tak pernah dengar kan .. Erin Malik pun dah start consume 
Sparkling Diva produk terbaru yang Mengegarkan


=== NAK PUTIH PINKISH GLOWING === KULIT SEKATA SELURUH BADAN ===


RM90 Jer untuk 20 sachet paling best produk ni boleh diambil 
sebagai booster if korang ada minum minuman kolagen yang lain. 
MUDAH DI SIMPAN RINGKAS DAN SANGAT SEDAP.











BERMINAT MENCUBA?


JOM ORDER SEKARANG..




Harga  : 20 sachet / box

RM90 (SM) / RM94 (SS)
* free pos



************************************************************************


STATUS PRODUK :


READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..


**************************************************************


Untuk Order : 


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 


012-3528090




✉ PM / Inbox kami di 






TERIMA KASIH PELANGGAN KAMI...










DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI MLL EMAIL...MASUKKAN E-MAIL ANDA DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "